Mijn naam is Damaris, meer dan 14 jaar werkzaam in de mode, oprichter van Borduur & Opdruk en Knuffeldoekjes.eu waar met de hand gemaakte baby geschenk artikelen in de webshop verkocht worden en tevens is het ook mogelijk om deze te laten borduren met naam.

Tekenen/ schilderen en kleding maken zijn mijn hobby’s. Maar graag wil ik ook iets voor anderen kunnen betekenen, en goede produckten en kwaliteit leveren. In het bedrijf ben ik gespecialiseerd in het digitaal maken van logo’s en de uitvoering van zowel het borduren als bedrukken.

Ik borduur en bedruk voor Particulieren, Kraamcadeaus, huwelijk jubileum en noem maar op.Voor Verenigingen/Bedrijven kan ik logo’s borduren of relatiegeschenken. Scholen, gymtassen, schorten, petjes en veel meer. Kunstenaars schort, kleding, geschenken….. Sportscholen, tassen, t-shirt/polo handdoek enz. Modeontwerpers, specifieke ontwerpen laten digitaliseren en op stoffen laten borduren. De mogelijkheden zijn heel divers, u kunt altijd contact opnemen voor vragen en opties.
info@borduurenopdruk.nl