Bedrijfslogo borduren

Bedrijfslogo borduren

Heeft u bedrijfskleding waarop u een logo wilt hebben? Dan is borduren een duurzamere mogelijkheid in vergelijking met opdrukken. Ik kan voor u uw bedrijfslogo borduren. Ik zal dan uw bedrijfslogo eerst moeten digitaliseren van een scherpe jpeg of vector afbeelding om deze in het verdere proces te kunnen borduren.

Bedrijfslogo ontwerpen

Heeft u nog geen bedrijfslogo? Dan kan ik u ook hiermee van dienst zijn en samen met u naar uw wensen een bedrijfslogo ontwerpen.

Bedrijfskleding aftrekbaar van de belastingdienst

Wist u dan u uw bedrijfskleding enkel mag aftrekken van de belastingdienst als er op de kleding 1 of meer duidelijk zichtbare beeldkenmerken zitten die horen bij de werkgever (bijvoorbeeld een bedrijfslogo). Deze hebben samen een oppervlakte van ten minste 70 cm² per kledingstuk. De oppervlakte berekent u met een denkbeeldige rechthoek om de uiterste punten van het logo.

Hieronder ziet u het bedrijfslogo als jpeg afbeelding.

Bedrijfslogo borduren voorbeeld

Hieronder ziet u het logo gedigitaliseerd door het over te trekken in een borduur programma en in steken gezet zodat deze geborduurd kan worden. Ik zal het bedrijfslogo dan eerst een keer op een stukje stof proef borduren om dan te kijken of deze aan alle verwachtingen voldoet.

Bedrijfslogo borduren voorbeeld 2

Bent u op zoek naar andere borduringen die ik voor u kan maken en wat de mogelijkheden zijn? kijk dan eens op mijn blog.

Bedrijfslogo borduren