logo borduren

Logo borduren

Wilt u een logo laten borduren op kleding of andere textiel? Borduren is een duurzamere methode in vergelijking met opdrukken. Ik kan voor u uw logo borduren. Ik zal dan uw logo eerst moeten digitaliseren van een scherpe jpeg of vector afbeelding om deze in het verdere proces te kunnen borduren. Daarna zal Ik het logo eerst een keer op een stukje stof proef borduren om dan te kijken of deze aan alle verwachtingen voldoet.

Logo opdrukken

Voor een logo opdrukken i.p.v. een logo borduren gebruik ik de methode Flexdruk en Flockdruk. Bij deze methode worden de logo’s uit een speciale folie d.m.v uitgesneden en gepeld. De transfers die dan overblijven worden daarna met een transfer pers op het textiel gedrukt.

logo opdrukken

Verschillende mogelijkheden

De Flexdruk en Flockdruk methode is goed te gebruiken voor cijfers, teksten en eenvoudige logo’s. Flexdruk en Flockdruk transfers kunnen op zowel licht als donker gekleurd textiel. Op 100% katoen, katoen mix, polyester, nylon en stretchkleding. Voor de verschillende materialen zijn verschillende soorten folies verkrijgbaar. Er is een grote keuze aan standaard kleuren te verkrijgen. Maar ook koper, zilver, goud, neonkleuren en reflectiekleuren zijn te verkrijgen. Er zijn ook special effect folies te verkrijgen zoals glow in the dark, spiegel en glitter folies. Flockfolie is een dikker materiaal met een warme, mooie fluweelachtige uitstraling. Flexfolie is een dunner materiaal met een gladde textuur. Geschikt voor werkkleding, sweaters, t-shirts, petjes, jassen, sjaals. Ideaal voor moeilijk te bedrukken textiel en voor het bedrukken van moeilijk bereikbare plekken.

Logo ontwerpen

Heeft u nog geen logo? Dan kan ik u ook hiermee van dienst zijn en samen met u naar uw wensen een logo ontwerpen.

Bent u op zoek naar andere borduringen die ik voor u kan maken en wat de mogelijkheden zijn? kijk dan eens op mijn blog.

Logo Borduren of logo opdrukken